D E S E R T

IMG_4668 IMG_4649 IMG_4658 IMG_4669 IMG_4677 IMG_4676 IMG_4637 / Skirt from Monki / Top from H&M / Shoes from Pull&Bear / Hat from H&M / Shades from LeSpecs / 

Lite mer bilder från resan. Dubai var fantastiskt, allt var så stort, mäktigt, nytt och lyxigt. Det var första gången jag var där och jag vill absolut åka tillbaka! Vi åkte ut i öknen på en ökensafari, där fick vi rida på kameler, se solnedgången och det var en riktig berg-och-dalbana att åka med jeepen upp och ner på alla sanddynor, galet vad vi mådde illa efter ett tag…  Vi stannade till vid ett läger där vi fick mat och dricka. Senare på kvällen kom det en kvinna som dansade magdans, jag blir så fascinerad av det. Efter det gjorde jag en fin arabisk henna-tatuering på handen, såå cool;).  Jag älskar att få uppleva nya saker och det här kan jag verkligen rekommendera om man åker till Dubai.

Måste försöka sova strax! Har mer att visa och berätta men det får bli senare 😉 Puss och kram

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *