long time no see..

IMG_4619 (kopia) IMG_4613 IMG_4762 DCIM108GOPRO DCIM108GOPRO

/ Bikini from H&M / Hat from H&M / Posh tattoos from (here) /

Verkligen länge sen… Hej! Oj så mycket och lite som hänt sen sist. Mest jobb dock. I november fick jag ett jobberbjudande som jag inte kunde motstå och sen dess har jag jobbat väldigt mycket. Tyvärr har bloggen blivit lidande (och mina vänner som jag inte träffat på över en månad nu…!) 24 timmar på ett dygn räcker inte ;)! Nu är det dags att bli lite bättre på att prioritera mig och vad jag tycker är viktigt! Mitt mål är att komma igång med bloggandet igen och prioritera nära och kära! Göra det som gör mig lycklig. jag lovar att jag kan kombinera allt!

Det var nog min resa till Dubai som gav mig energi… Här är lite bilder från resan. Mer kommer! Puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *